hello world!

Dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár köszöntője

Kedves Sportbarátok!

Nagy örömmel vállaltam el a Nyíregyházi Torna Sportegyesület fővédnöki felkérését az Aerobik Magyar Kupa első fordulójának megrendezése kapcsán.

Nyíregyháza szülötteként és a térség országgyűlési képviselőjeként is szívemen viselem a város rendezvényeit és sportrendezvényeit, annál is inkább, hiszen én is itt ismerkedtem meg a sporttal és itt tanultam meg úszni, ami meghatározta egész későbbi életemet.

Nyíregyháza mindig is sportszerető város volt, és az utóbbi évek fejlesztései kapcsán jól látható, hogy a lakosságnak igénye van a minőségi sportolási lehetőségekre és a minőségi sportrendezvényekre.

Ez a hétvége kétségtelenül ezen rendezvények sorát fogja gyarapítani és gazdagítani, biztosíték erre, a nevező egyesületek és sportolók magas száma és az a tény, hogy a verseny egyben a Magyar Egyetemi-Főiskolai Bajnokság döntője és a világbajnoksági válogató első fordulója is.

A rendszeres sport egészségmegőrző hatása mindenki számára ismert, nincs ennél jobb eszköz, amivel tehetnék a saját egészségünk érdekében, ezért minden olyan kezdeményezés, amely a sportolásra ösztönöz, és amely tömegeket mozgat meg számíthat a támogatásomra.

A sportolóknak, felkészítőknek, közreműködőknek kívánok eredményes versenyhétvégét és élményekben gazdag tartózkodást ebben a csodálatos városban.

Dr. Szabó Tünde

Sportért felelős államtitkár

usercartcrossmenu