hello world!

Kovács Gábor, a Nyíregyházi Torna Sportegyesület elnökének köszöntője

Kedves Sportbarátok!

Nagy öröm számunkra, hogy a Nyíregyházi Torna Sportegyesület megrendezheti az Aerobik Magyar Kupa első fordulóját.

Egyesületünk rendkívül fiatal, 2017-ben alakult meg. Célkitűzései között szerepel többek között a nyíregyházi tornasport újraélesztése, egy több szakosztályos egyesület működtetése, a torna különböző szakágainak megismertetése a sportolni vágyókkal, és egy hosszútávú sportolófejlesztési program alapjaira épülő struktúra kialakítása.

Ezen célok eléréséhez az egyik fontos pillér a versenylehetőségek megteremtése városunkban. Egyesületünk aerobik szakosztálya 2019 decemberében bővült a Flexi-Team Aerobik Klub nyíregyházi sportolóival. A korábbi években a Flexi-Team Aerobik Klub már megrendezte ezt a rangos eseményt Nyíregyházán. Szeretnénk ezt a hagyományt folytatni, egy sikeres versenyt rendezni az idén, és reményeink szerint a jövőben is.

Az aerobik sport nagyon népszerű és sikeres szakág a magyar tornában és Nyíregyházán is. A verseny megrendezésével nemcsak saját versenyzőink, hanem minden nyíregyházi aerobik versenyző számára hazai környezetben és szurkolótáborral tudjuk biztosítani a versenyzési lehetőséget, emellett népszerűsíteni tudjuk a sportágat.

Szeretném megköszönni Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának, a Magyar Torna Szövetségnek, valamint minden szponzorunknak a támogatását. Szintén nagyon köszönöm a munkatársaimnak és az önkénteseknek az áldozatos munkáját.

Végezetül sok sikert kívánok a versenyzőknek és edzőiknek a hétvégére!

Kovács Gábor

                                                                                             NYTSE

                                                                                                        elnök

                                                    

usercartcrossmenu