hello world!

Magyar D. Judit a NYTSE Aerobik szakág vezetőjének köszöntője

Kedves versenyzők! Tisztelt szurkolók!

Nagy szeretettel köszöntöm újra, immár 5. alkalommal Nyíregyházán az aerobik sport szereplőit és szerelmeseit!

Évről-évre nagyobb az elvárás, hiszen az egyik legnívósabb helyszínű versenyek egyike a miénk. Hangulatban és rendezésben minden évben ezt eddig sikerült felül múlnunk és ez idén sem lesz másképp. Büszke vagyok, hogy hagyományt teremtettünk városunkban!

A Flexi-Team Aerobik Klub 15 éves működésének és az elmúlt évek verseny rendezésének köszönhetően, városunkban egyre több gyermek választja a versenyaerobik sportot.

Az elmúlt évtizedben több száz gyermekkel ismertettem és szeretettem meg a sport szépségét, mind óvodás és mind iskoláskorúakkal egyaránt. Ők ma már versenyzőként Nyíregyházát képviselve lépnek színpadra hazai és nemzetközi porondon is, hatalmas sikereket elérve. Sikereik és elhivatottságuk számomra is visszajelzés, hogy munkámban helytállok. Reméljük a jövőben is otthont tudunk adni a hazai versenyeknek és több száz gyermek térhet haza boldogan, élményekkel és érmekkel gazdagodva. Nyíregyháza és az aerobikos sportolók számíthatnak rám!

Az NYTSE és a Flexi-Team Aerobik Klub fúziója további kapukat nyit meg a sportolni vágyó gyermekek előtt.

A versenyzés és az élmény nagyon hiányzik sportolóinknak, hiszen a fejlődésük állomásai a fordulók. A megszerzett tapasztalatoknak, a profizmusnak és az együttműködésnek köszönhetően magas szintű versenynek lehetünk újra részesei.

Kívánom a versenyzőknek, hogy a másfél percben, amíg a versenytalajon vannak a tudásuk legjavát tudják megmutatni és életre szóló élményekkel gazdagodjanak!

Vigyék városunk és a sportaerobik jóhírét szívükben!

Találkozzunk 2022-ben is!

Magyar D. Judit

Aerobik Szakágvezető

NYTSE Flexi-Team

usercartcrossmenu