hello world!

Nyitott kapus az Aerobik Magyar Kupa I. fordulója

Kedves Szurkolók!

A versenyek látogathatósága az aktuális kormányrendeletek értelmében  az alábbiak szerint változik:

Sportrendezvény

-        A létesítményekben SPORTRENDEZVÉNYEK NÉZŐK RÉSZTVÉTELÉVEL MEGTARTHATÓ!

-        A sportrendezvényt a lakosság részéről kizárólag az látogathatja, aki tizennyolcadik életévét betöltött személy a koronavírus elleni védettséget a védettségi igazolványa és a személyazonosításra alkalmas  - személyi igazolvány vagy útlevél - fényképes igazolvány együttes felmutatásával igazolja vagy

-        a tizennyolcadik életévét be nem töltött személy, e jogot gyakorolni szándékozó hatodik életévét betöltött személy életkorát személyazonosító igazolvánnyal, útlevéllel, vezetői engedélyével vagy diákigazolvánnyal igazolja (a tizennyolcadik életévet be nem töltött személy életkorának ellenőrzése mellőzhető, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló)

-        A létesítményekben a sportrendezvényeken nézőként a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy abban az esetben vehet részt, ha sportrendezvény tervezett befejezési időpontja legkésőbb este 11 óra.

-        Zárt térben továbbra is kérnénk a maszkviselés és a távolságtartás szabályait betartani.

A Nyíregyházi Torna Sportegyesület a 6. életévüket be nem töltött gyermekek számára INGYENES belépést biztosít az Aerobik Magyar Kupa I. fordulójának mindkét napjára.

Helyszíni megtekintés jegyei:

Felnőtt: 2500 Ft/fő   I   Diák/Nyugdíjas: 1500 Ft/fő

Online közvetítés jegyei:

Online jegy: 2500 Ft/kód   I   Versenyzői kedvezményes: 1500 Ft/kód

Sok szeretettel várunk Benneteket Nyíregyházán!

Hajrá AEROBIK!

usercartcrossmenu