hello world!

Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza MJV polgármesterének köszöntője

Tisztelt Vendégeink! Kedves Versenyzők!

Nagy szeretettel köszöntöm az ország minden részéből érkező versenyzőket és kísérőiket az Aerobik Magyar Kupa idei első, nyíregyházi fordulója alkalmából. Nagy örömmel tölt el, hogy immár ötödik alkalommal adhat otthont a modern Continental Aréna a bajnokság elődöntőjének.

Minden elismerésem a szervezőké és a versenyen résztvevő sportolóké, hogy ebben a rendkívüli helyzetben, a koronavírus-járvány közepette is elkötelezettek a sportág iránt. Büszkék vagyunk a Nyíregyházi Torna Sportegyesület és a nyíregyházi aerobik klubok kiváló teljesítményére. Sportolóink kimagasló eredményei az bizonyítják, hogy birtokában vannak mind annak amire a sport megtaníthat. A fegyelem, a kitartás, a motiváltság, az alkalmazkodó képesség és a csapatszellem elengedhetetlen a jó eredményekhez. S akik rendszeresen mozognak, edzettebbek, egészségesebbek lesznek, s a versenyeken már egész fiatal kortól megtapasztalják a sportszellemet, a küzdelem és a siker szépségét.

Önkormányzatunk éppen ezért kiemelten figyel az utánpótlás-nevelés és diáksport, valamint a szabadidős sportok támogatására, a sportos életmód népszerűsítésére.

Az Aerobik Magyar Kupa I. fordulóján, a világbajnoksági válogató I. fordulóján és az Egyetemi-, Főiskolai Bajnokság döntőjében is minden versenyzőnek sok sikert és jó eredményeket kívánok!

Érezzék jól magukat Nyíregyházán! A járványügyi intézkedésekre figyelemmel vigyázzanak nagyon magukra és egymásra!

Dr. Kovács Ferenc

Nyíregyháza MJV polgármestere

usercartcrossmenu